top of page

V I N S K O L A   O N L I N E


Succén fortsätter!

Häng med Evas Vin och Mat på ett guidat, 10-veckors äventyr i Vinet, Maten och Druvornas värld.


Lär dig mer om att kombinera mat och dryck. Få kläm på vinprovningsteknik och prova vin som proffsen. Lär känna viner från olika delar av världen. Hur skiljer sig karaktären på olika druvor? identifiera olika vinstilar och få inblick i vad vinetiketten egentligen förmedlar. Hur vet man om ett vin kan och bör lagras? Vad innebär ekologiskt, biodynamiskt och naturvin?


Allt detta ingår i denna inspirerande och lärorika 10-veckors kurs som du gör 
helt i din egen takt. 


Kursen kräver inga förkunskaper och är full av passion, glädje och användbara tips. Varje vecka har ett specifikt tema och allt kursmaterial finns tillgängligt för deltagarna- i den slutna facebookgruppen. Varje vecka kommer att innehålla praktiska övningar på film, så att vi kan ha roligt och prova vin ihop! I gruppen kan du även ställa frågor och starta diskussioner med de andra deltagarna. Kul!


Vinskola Online ger dig en otrolig bred kunskap och skänker stor inspiration. Erfarna kursledaren Eva Weckström finns hela tiden närvarande att svara på frågor i gruppen. 


Du kan delta själv, med vännerna, kollegorna eller partnern. När, var och hur bestämmer DU. Kan man inte ta del av materialet en vecka så gör man det bara senare, vid tillfälle. 


Gruppen är dessutom öppen två veckor efter de 10 veckorna just för att man ska kunna ta detta i sin egen takt och hämta upp om man halkat efter. 


Kostnad? Endast 899:- 

(för hela kursen, inklusive allt) 


Betalning via Swish eller vid överenskommelse på faktura. 


För anmälan och mer information skicka ett mejl via formuläret på kontaktsidan eller så är adressen: 


info@evasvinochmat.com 
Varmt Välkommen!


V I N S K O L A   O N L I N E

Genialiskt enkelt upplägg:


KURSSTART: Löpande insläpp

KURSENS LÄNGD: 10 veckor

(Det går att öka takten och gå igenom kursen på 5 veckor också. Det beror på individuella förutsättningar, hur mycket tid man har)

KURSENS PRIS: 899:- (via Swish)

KURSENS PLATS: Online. På din dator, mobil eller platta. Läs, titta och prova när du vill, hur du vill! 

Materialet finns i sluten Facebookgrupp.


Konceptet är otroligt lättarbetat för dig som kursdeltagare.

GÖR SÅ HÄR:

• Swisha arvodet 899:- till #1233887668

• Märk betalningen med ditt namn och ”Vinskola Online”.

• Följ min sida Evas Vin och Mat och bli vän med Eva Weckström på Facebook. 

Viktigt då du annars inte kan bli insläppt i gruppen!


• När så avgiften kommit in släpps du in i den slutna gruppen "VINSKOLA ONLINE", på Facebook.

• I gruppen finner du 10 enheter. Varje enhet representerar en vecka, och innehåller text, bild och film-material just på veckans tema. 

Du läser det hur och när du vill!

• Varje vecka erbjuder en kort film, där Eva Weckström talar om veckans tema, provar veckans viner och demonstrerar något som har med temat att göra. Ofta med tilltugg. Filmen kan du självklart titta på när du vill. 

• Redan i textmaterialet för veckan finns information om vad som du behöver ha hemma eller köpa in för att "vara med och prova vin". (Självklart går det även mycket bra att bara titta på filmen, och inte interagera själv)

• Hur du lägger upp ditt deltagande är helt upp till dig. När och hur du läser materialet, hur mycket tid du lägger ner, om du köper in vin för att vara med och prova etc.

• När de 10 veckorna passerat får ni deltagare vara kvar i gruppen ytterligare 2 veckor (eller mer efter ö k) så att ni kan fortsätta kommunicera och kika på kursmaterialet. Kanske missade man en vecka eller två eller vill gå tillbaka och repetera. Idén är ju att detta även blir ett diskussionsforum och att ni deltagare chattar med varandra i gruppen. 


Frågor och/eller anmälan: info@evasvinochmat.com

Häng med!bottom of page