Evas Vin Och Mat

         Dryckesprovningar och Utbildning

Intimt, avslappnat, roligt och personligt!!


HEMMA HOS DIG

Jag kommer gärna hem till dig och håller matlagningskurs och pratar om mat och dryck. Roligt om det blir interaktivt, att hela gruppen får hjälpa till med olika moment. Här kan man lägga in tävlingar, frågesporter och vad som helst efter önskemål. Menyn sätter jag ihop efter era förslag. Vinerna kombineras till de olika rätterna och ni får en fin helhet när vi provar dem till maten.


HEMMA HOS MIG

Är ni en grupp på 10 eller mindre är ni välkomna på "hemma hos" på Kungsholmen här i Stockholm. Upplägget diskuterar vi fram men jag förbereder all mat efter menyn vi kommit fram till, dukar, skriver ut menyer och förberedar vinerna. Ni som deltagare får sedan små uppdrag som exempelvis att i tre olika lag lägga upp rätterna, kanske även göra något litet annat moment som dekantering, eller en stund vid spisen! Ni äter gott och dricker väl utvalda viner till, och i samband talar vi om vin och mat i kombination.


PROVNING I RUSTIK VINKÄLLARE

Vill ni ha en mysig vinprovning i vinkällare från 1600-talet har jag samarbete med vackra Smakateljén i Vasastan. Hör av er så fixar vi en lämplig lösning! Här gäller minst 10 och maxantal 22 personer, alla teman.


STÖRRE SÄLLSKAP

För större vinprovningar på olika teman rekommenderar jag varmt Sweden Wine Club, där jag är flitigt anlitad och håller provningar på en mängd teman. Klubben finns på en mängd olika orter. Gå in på swedenwineclub.se och boka!